Gent gran

La Creu Roja i l'Escola Pia d'Olot organitzen per quart any l'Enforma't

És un taller totalment gratuït destinat a persones majors de 65 anys que vulguin millorar la seva forma física i prevenir el deteriorament associat a l'edat

per NacióGarrotxa, Olot | 23 de gener de 2020 a les 12:05 |
L'Enforma't d'enguany tindrà lloc del 4 de febrer al 20 de maig. | @EPiaOlot.
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Creu Roja Garrotxa junt amb l'Escola Pia organitza per quart any consecutiu l'Enforma't del 4 de febrer al 20 de maig al Pavelló d'Esports. És un taller totalment gratuït destinat a persones majors de 65 anys que vulguin millorar la seva forma física o prevenir el deteriorament associat a l'edat. 

El taller estarà conduït per alumnes del Cicle formatiu d’Activitats Físiques i Esportives de l’Escola Pia i es tindrà molt en compte aquelles malalties o situacions que, condicionen les persones grans (artrosi, hipertensió, insuficiència cardíaca, mobilitat reduïda.).  


A més, per tal de mantenir tot allò que s'ha aplicat a les sessions, se'ls facilitaran rutines perquè cada persona pugui continuar els exercissis fora del taller i durant les activitats de la vida diària. Alguns dels aspectes que es treballaran són: la flexibilitat, coordinació, respiració i educació postural. Tot es farà a través del ball, el joc i d’altres tècniques     que faciliten l’aprenentage de forma divertida.  
 

L'Enforma't, es durà a terme tots els dimarts des del 4 de febrer al 20 de maig de 9'30 a 10'20, al Pavelló d’Esports.  
 

Les inscripcions es poden fer a la Creu Roja (matins de 10 a 14 h, dimarts i dijous de 16 a 19h). També podeu demanar més informació al 972 272 222.  
 

Cartell de l'Enforma't 2020.

 

 

Participació