La XXI jornada de delegats de secundària se celebra aquest dimecres

Serà al Casal Marià d'Olot a dos quarts de deu del matí

NacióGarrotxa
21 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:58h
Una edició anterior de la jornada al Casal Marià d'Olot.
Una edició anterior de la jornada al Casal Marià d'Olot. | Arxiu NG.
La jornada de delegades i delegats d’estudiants de secundària arriba a la seva XXI edició. Aquesta activitat està organitzada des de la Comissió d’Alumnes del Consell Escolar Municipal amb el suport tècnic de l’IME i l’Ideal-OJG.
 
L’objectiu de la Jornada és oferir formació i suport a les delegades/ts de classe però també fer un reconeixement  a aquests/es joves que dediquen part del seu temps per representar la seva classe als diferents instituts.  L’activitat central de la jornada consisteix en 4 tallers formatius per a delegades i delegats de 1r a 3r d’ESO i quatre més per a delegades i delegats de 4T d’ESO i Post-obligatori. Cada participant pot escollir un taller que desenvoluparà al llarg del matí al costat d’especialistes i tècnics en les diferents disciplines.
 
Els joves que formen part de la Comissió d’alumnes són qui, cada curs a partir de les valoracions dels seus companys/es, decideixen quins tallers es realitzaran i a quina persona es convidarà per fer la xerrada inaugural. En aquesta ocasió la persona escollida per presentar la jornada ha estat Anna Roca; actriu, productora i directora teatral que juntament amb el batlle de la ciutat, Pep Berga, obriran la diada.
 
La Jornada es realitzarà aquest dimecres 22 de gener entre dos quarts de deu del matí les dues de la tarda al Casal Marià.
 

Cartell i pograma de les jornades de delegats. Foto: @olotciutatedu.



 
Arxivat a