Teatre

Jordi Duran qüestiona la cultura al primer LAP de l'any a Olot

Amb "La defensa Alien" i la companyia Dimitri Ialta aquest dijous a les nou del vespre al Teatre Principal

per NacióGarrotxa , Olot, 21 de gener de 2020 a les 10:38 |
«La defensa Alien» és un tríptic de Jordi Duran sobre les preguntes i els dubtes que pot generar el concepte de la cultura. | @OlotCultura.
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
És necessària la cultura? Té capacitat transformadora? Jordi Duran agafa distància i posa dalt l'escenari totes les preguntes i els dubtes que li genera el concepte de cultura contemporània, mentre intenta donar-hi respostes. El muntatge La defensa Alien és un tríptic amb tres peces, amb acompanyament creatiu de Carla Rovira, Judit Vidiella i Marga Socias.

És una na performance en què l’autor cerca una certa distància d’un entorn que coneix prou bé com a creador, docent i gestor. La distància suficient per a començar a entendre l’ecosistema al voltant de la cultura (o cultures) contemporània.


Cada peça compta amb l’acompanyament creatiu d’una persona vinculada al món de les arts escèniques (Carla Rovira, Judit Vidiella i Marga Socias), que aporten visions noves i personals sobre la mateixa recerca: de l'infern al paradís de la cultura…, o potser, només, al purgatori.

Entrades a la venda a Olot Cultura.

 

 

Participació