Economia social i solidària

El Cercle Garrotxa Ripollès presenta La Grimpada a Sant Joan de les Abadesses

El nou un cicle de formacions i assessoraments gratuïts en economia social i solidària Serà donarà el tret de sortida aquest dimarts 21 de gener, a la una del migdia, al Palau de l’Abadia

per Redacció , Sant Joan de les Abadesses, 20 de gener de 2020 a les 12:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimarts, 21 de gener, a la una del migdia al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, es farà la presentació pública de la segona edició de La Grimpada, un cicle de formacions i assessoraments gratuïts en economia social i solidària (ESS) organitzat pel Cercle Garrotxa Ripollès, un projecte sorgit del programa Ateneus Cooperatius promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, com a iniciativa per a impulsar l’economia social i cooperativa a Catalunya.

La Grimpada reprèn embranzida a la Garrotxa i al Ripollès amb un nou cicle de formacions i assessoraments per aquest 2020, després del seu naixement ara fa un any. Una proposta destinada a projectes, iniciatives, entitats, cooperatives, empreses i institucions ja siguin públiques, privades, comunitàries o associatives que vulguin crear o consolidar el seu projecte en clau d’Economia Social i Solidària.

 

El cartell de presentació de La Grimpada. Foto: @cercleGR.


La proposta formativa s’organitza en 13 coòpsules –que són càpsules formatives de petit format–, que tindran lloc cada dimecres de les quatre de la tarda a les set del vespre durant els mesos de febrer, març i abril a diversos punts de la Garrotxa i el Ripollès.


La proposta formativa per a aquest 2020 treballa sobre els 4 àmbits indispensables per a crear i consolidar projectes d’ESS: Àmbit personal / Àmbit estructural / Àmbit d'influència​ / Àmbit comunitari.

Així doncs, es podran trobar càpsules sobre models de governança i participació, sostenibilitat econòmica, rols i lideratges, mirada feminista a l’economia o desenvolupament personal, entre moltes d'altres.

 

La programació de la Grimpada 2020 del Cercle Garrotxa Ripollès. Foto: @cercleGR.

 

Participació