«Els consells de l'Alice» s'estrena en català als Cines Olot aquest divendres

Explica la història del batlle de Lió, Paul Théraneau, que viu una posició delicada i incorpora al seu equip una filòsofa brillant, la jove Alice Heinmannm, perquè l’estimuli intel·lectualment

NacióGarrotxa
17 de gener del 2020
Un fotograma del film «Els consells de l'Alice».
Un fotograma del film «Els consells de l'Alice». | @gencat.

La comèdia dramàtica francesa Els consells de l'Alice s’estrena aquest divendres, 17 de gener, als Cines Olot en versió doblada al català i també en versió original subtitulada en català, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

El film està dirigit per Nicolas Pariser i interpretat per Antoine Reinartz, Maud Wyler, Alexandre Steiger, Pascal Rénéric, Thomas Rortais, Thomas Chabrol.

La pel·lícula explica la història de l’alcalde de Lió, Paul Théraneau, que viu una posició delicada. Ha passat 30 de la seva vida fent política i, tot d’una, se sent cansat i mancat d’inspiració. Per superar-ho, decideix incorporar al seu equip una filòsofa brillant, la jove Alice Heinmannm, per tal que l’estimuli intel·lectualment.

El film ha rebut el premi Europa Cinemas Label a la Millor Pel·lícula Europea a la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes i es podrà veure, a més dels Cines Olot, a les sales següents:

    ▪    Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC
    ▪    CAT Cines Figueres ACEC (Figueres) VD
    ▪    Cinemes Albèniz Centre (Girona) VD
    ▪    Screenbox Funatic de Lleida (Lleida) VD i VOSC
    ▪    Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) VD
    ▪    Cinemes Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) VD
    ▪    Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat (Sant Feliu de Llobregat) VD i VOSC
    ▪    JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls) VD

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a la Cartellera, al Facebook i al canal Twitter de Cinema en català.

 
Arxivat a