Ja es poden comprar entrades per al Garrotxinàrius 2020 del 1r de febrer

La Sala El Torín d'Olot acollirà, a més dels tallers a la tarda, els concerts de música i danses dels occitans Bal O'Gadjo i de les catalanes Les Violines

La banda occitana Bal O'Gadjo incorpora al seu treball músiques i cants tradicionals del món.
La banda occitana Bal O'Gadjo incorpora al seu treball músiques i cants tradicionals del món. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:19h
Els balladors i els amants de les danses populars estan de sort. Ja es poden adquirir les entrades per al Garrotxinàrius 2020, que se celebrarà el pròxim dissabte 1r de febrer a la sala El Torín d'Olot. Hi participaran els occitans Bal O'Gadjo –que incorpora al seu treball músiques i cants tradicionals del món– i les catalanes Les Violines, en què el violí i l’acordió diatònic són els instruments protagonistes d’aquesta banda formada només per dones, que ofereix un repertori basat, sobretot, en els vells violinistes del Pirineu català.

Com cada any, a la tarda hi haurà els tallers de ball. El grup Bal O'Gadjo n'oferirà un de vals de 5 temps i rondeu i el grup Les Violines n'oferirà un de ball de gitanes.L

Les entrades –tant dels tallers com dels concerts– ja es poden demanar en aquest enllaç (els socis d'Ofolk, l'entitat organitzadora, disposen de descompte).

També, com cada any, s'ha organitzat un sopar col.lectiu on poder trobar-se tots plegats per a agafar forces abans del ball. Enguany serà a l'Orfeó Popular Olotí (podreu apuntar-vos-hi fins el dia 30 de gener des d'aquest enllaç). 
 

Cartell del Garrotxinàrius 2020. Foto: ofolkolot.

Arxivat a