Flamenco Standards enceta la tretzena edició del Jazz Olot aquest dissabte

Per als mesos vinents s’han programat dues altres propostes: Sumrrá i la unió d’Andrew d’Angelo i Bill McHenry

Flamenco Standards actuarà aquest dissabte a la Sala El Torín d'Olot.
Flamenco Standards actuarà aquest dissabte a la Sala El Torín d'Olot. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
13 de gener del 2020
Actualitzat a les 9:47h
Aquest dissabte, 18 de gener, s’iniciarà la tretzena edició del cicle Jazz Olot amb Flamenco Standards, una formació amb quatre dels músics de flamenc més actius del moment. Marc Miralta, Rycardo Moreno, Pablo M. Caminero i Enrique Rodríguez s'han unit per a investigar, crear i ampliar el repertori flamenc. Dalt de l'escenari tocaran peces de creadors de tots els temps com Manuel de Falla, Enrique Granados, Paco de Lucía o Chano Domínguez, entre d'altres. Un concert sensible i virtuós que acosta el flamenc i el jazz. Serà aquest dissabte 18 de gener, a les 22:00 h a la sala El Torín.

El cicle de jazz continuarà amb el trio gallec Sumrrá: piano, contrabaix i bateria per fer un tribut a sis dones poderoses que han estat i segueixen essent font d’inspiració per la lluita per un futur millor, com és el cas de Frida Kahlo, Rosa Parks, Rosalía de Castro, Qiu Jin, Malala Yousafzai i Nawal El Saadawi. La seva és una música única, original i creativa, que es caracteritza per les altes dosis d’improvisació. Actuaran el divendres 7 de febrer, a les 22 h, a la sala El Torín.

L’última de les propostes del Jazz Olot d’aquesta temporada està liderada per dos grans músics internacionals: Andrew d’Angelo i Bill McHenry, dos referents del saxo alt i el saxo tenor. Vindran acompanyats del contrabaixista Manel Fortià i del bateria Gonzalo del Val. Serà un concert on combinaran els temes clàssics amb les composicions pròpies. Serà el dissabte 21 de març, a les 22 h a la sala El Torín.

Les entrades per als diferents concerts ja són a la venda: 10 euros per a cada concert si s’agafen anticipadament i 12 euros si es compren a la taquilla del Torín el mateix dia del concert. A més, hi ha disponible l’abonament del Jazz Olot, per solament 20 euros, pensat per als qui no es vulguin perdre cap de les tres propostes a un bon preu.

 
Arxivat a