El grup Synergie, especialitzat en recursos humans, obre oficina a Olot

S'instal·la al coworking de Ca-Nyera amb la intenció de donar cobertura a les empreses situades a la zona central de Catalunya

Redacció
10 de gener del 2020
Interior de Ca-Nyera Coworking, on obre oficina l'empresa Synergie.
Interior de Ca-Nyera Coworking, on obre oficina l'empresa Synergie. | Martí Albesa.
El grup Synergie, multinacional francesa especialitzada en la gestió integral de recursos humans (RRHH) des de 1969, ha obert una nova oficina a Olot per a oferir serveis a totes aquelles empreses locals, amb què també tindrà una major accessibilitat i podrà aportar una cobertura més pròxima a aquelles empreses situades a la zona central de Catalunya.

La nova oficina s'ha obert a l’espai Ca-Nyera Coworking, al número 5 del carrer Aigua, just al centre de la ciutat.

“Hem decidit obrir aquesta oficina a Olot ja que considerem que és una zona amb gran potencial i dinamisme dins de Catalunya”, comenta Sílvia Balcells, directora general de Synergie España, i afegeix que “d’aquesta manera podrem conèixer millor l’entorn i familiaritzar-nos amb les necessitats de la zona”.

Amb aquesta nova obertura ja són 16 de les delegacions que Synergie té al territori català (45 a l'estat), com a les pròximes Vic o Girona, amb què, pràcticament, és present a la totalitat de comunitats autònomes. 

El grup Synrgie ofereix serveis globals de treball temporal, selecció, formació, consultoria i outsourcing. El propòsit bàsic de l'empresa consisteix a oferir als possibles clients solucions personalitzades per a convertir-se en un autèntic partner en RRHH.

 
Arxivat a