La Garrotxa farà una Marxa per la Llibertat aquest pròxim 1r de febrer

Des de Besalú, Santa Pau, la Vall d'en Bas i la Vall de Bianya es confluirà a migdia en un dinar al Firal Petit d'Olot per a reivindicar la fi de la repressió, l'amnistia i l'autodeterminació

L'Assemblea d'Artistes de la Garrotxa, que participarà a la Marxa per la Llibertat, presenta una nova «Sobrecàrrega» a Olot.
L'Assemblea d'Artistes de la Garrotxa, que participarà a la Marxa per la Llibertat, presenta una nova «Sobrecàrrega» a Olot. | @AGarrotxa.
09 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:26h
El dissabte 1r de febrer sortiran 4 marxes dels 4 punts cardinals de la Garrotxa (Vall de Bianya, Besalú, Vall d’en Bas i Santa Pau), i caminaran uns 10 km per a confluir al Firal petit d’Olot, on es dinarà (de carmanyola), i s'hi farà l’acte polític, que acabarà amb música. Aquesta acció, batejada amb el nom de Marxa per la Llibertat, es fa per a reivindicar la fi de la repressió, l'amnistia i l'autodeterminació, i és organitzada per Òmnium Garrotxa, l'ADL/CDR Garrotxa i ANC Garrotxa.

Els punts de sortida seran:

– Marxa de la Vall d’en Bas. Sortida de Sant Esteve, del carrer Ample/Estació del carrilet a les 11 h.
– Marxa de Santa Pau. Sortida de Santa Pau, de la carretera Gi-524 davant la parada del bus, a les 11 h.
– Marxa de Besalú. Sortida de Besalú de la carretera N-260 pk 63 davant la Fonda Siques/Pont de la carretera de Figueres, a les 7.30 h.
– Marxa de la Vall de Bianya. Sortida de l’Hostalnou de Bianya, carretera N260 pk 89, a l’alçada del Centre Cívic, a les 11 h.
 

Cartell de la Marxa per la Llibertat de la Garrotxa. Foto: @OlotXindep.


Totes les marxes confluiran al Firal petit d’Olot, on es dinarà i es farà l’acte lúdic/polític/musical, que serà conduït per Jordi Pesarrodona, i en què participaran el Mag Nani, l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa, els Músics per la Llibertat de la Garrotxa i altres sorpreses que passaran per l’escenari i que desvetllaran més endavant –quan estiguin confirmades.

Tothom es podrà afegir a les marxes en qualsevol punt del seu pas. La gent d’Olot que ho vulgui, podrà afegir-se a la capçalera que més li agradi per fer més lluïdes les marxes, segons comenten des de l'organització.

Els marxaires hauran de dur el dinar a la motxilla. Al Firal petit hi haurà taules, cadires, contenidors per la brossa, etc.

Conviden tothom a participar-hi: nens, grans, veïns, amics, familiars, companys d’altres comarques …  "Trepitgem fort per a reivindicar l’aturada de la repressió de l’Estat espanyol, l’amnistia per a tots els represaliats i el dret a l’autodeterminació", manifesten.


 
Arxivat a