El MOT programa dos clubs de lectura a Olot sobre els autors del festival

Els participants comentaran "El nervio óptico", de María Gaínza, i "Atrapa la llebre", de Lana Bastasic el 12 de febrer i l’11 de març al Museu dels Sants

Una de les sessions del club de lectura del MOT 2019, a Olot.
Una de les sessions del club de lectura del MOT 2019, a Olot. | @FestivalMOT.
NacióGarrotxa
09 de gener del 2020
Actualitzat a les 8:34h
El MOT, Festival de Literatura Girona-Olot –que enguany tindrà lloc en ambdues ciutats del 26 de març al 4 d'abril– organitza dos clubs de lectura a Olot per a anar escalfant motors amb vista al festival. Els clubs estan dedicats a dues autores internacionals que seran a Olot entre el 2 i el 4 d'abril: María Gaínza, autora d'El nervio óptico, i Lana Bastasic, la nova novel·la de la qual, Atrapa la llebre, sortirà just a temps per al club.

Totes dues autores parlen des de la literatura de com percebem les obres d'art i de l'espurna creativa que les origina. Per aquest motiu, les sessions es faran al febrer i al març al Museu dels Sants, al mateix lloc on l'escriptor i artista Marian Vayreda va escriure les seves novel·les.

Els clubs seran menats per Albert Grabulosa, que ha impartit tallers d’escriptura i lectura a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, entre d'altres.
 

El cartel del MOT 2020. Foto: @FestivalMOT.


Els clubs de lectura són gratuïts, però cal inscriure-s'hi al web del festival o presencialment a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot fins que s'exhaureixin les quinze places disponibles per sessió.

La primera sessió serà el 12 de febrer i es dedicarà a María Gaínza; la segona serà un mes més tard, l’11 de març, i serà la de Lana Bastasic. El llibre de la primera sessió es podrà recollir a la Biblioteca a partir del 15 de gener, mentre que el de la segona sessió hi serà disponible a mitjan febrer.

Aquests dos clubs de lectura del MOT a Olot se sumen als cinc clubs de lectura que s’han organitzat des de les biblioteques de la ciutat de Girona relacionats amb cinc altres autors del festival.

 
Arxivat a