Set mil patinadors han gaudit enguany de la pista de gel a Olot

Durant les tres setmanes de funcionament a la plaça Major hi han passat 1.527 usuaris més que l'any passat, comptant-hi els escolars i els jugadors dels clubs esportius

El bon temps durant les festes de Nadal també ha afavorit una major presència a la pista de gel.
El bon temps durant les festes de Nadal també ha afavorit una major presència a la pista de gel. | @olotuit.
Redacció
08 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:08h
Aquest dimarts 7 de gener ha estat el darrer dia de la pista de gel d'aquestes festes de Nadal de la plaça Major a Olot. En aquesta última jornada, s’hi ha pogut patinar amb una promoció de 2x1 (dues entrades al preu d'una, que tenia un cost de 7 euros per cap). Els usuaris que han comprat una entrada n’han rebut una altra completament gratuïta, una promoció que també van poder gaudir els patinadors que es van apropar a la pista el passat 31 de desembre, darrer dia de l'any 2019.
 
Des del 13 de desembre i fins al 7 de gener, 7.032 persones han utilitzat la pista de gel d’Olot. Són 1.052 usuaris més que l’any passat per les mateixes dates van fer servir l’equipament instal·lat a la plaça Major.
 
A aquests usuaris cal afegir-hi els 325 escolars que van fer servir la pista els dies previs a Nadal. Per primera vegada, la pista es va obrir de franc al matí a les escoles d'Olot. Del 16 al 20 de desembre, els centres que van voler van portar-hi els seus escolars a patinar gratuïtament. L’altra novetat d’enguany és que s’ha ofert la pista als clubs esportius. En van fer ús un total de 150 jugadors provinents de tres clubs (CB Olot, Hoquei Olot i Atlètic Olot).
 
La pista de gel és una iniciativa de DinàmiG i forma part de la programació de l’Olot Temps de Nadal. Aquesta proposta lúdica es duu a terme des de l’any 2011 i s’inclou dins l’estratègia de promoció global de la ciutat i en particular al foment i dinamització del sector i l’activitat comercial.
 
Arxivat a