Els neandertals arriben a Olot

Dissabte s’inaugura una exposició a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa que donarà resposta a totes les preguntes sobre ells

La mostra vol aportar respostes a totes les preguntes relacionades amb els neandertals.
La mostra vol aportar respostes a totes les preguntes relacionades amb els neandertals. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
08 de gener del 2020
Actualitzat a les 8:44h
A partir de textos, gràfics, mapes, vídeos i reproduccions de fòssils i eines, l’exposició "Neandertals a Catalunya", que s’inaugura el dissabte 11 de gener a les 12 h, proposa als visitants nou interrogants amb l’objectiu de conèixer els neandertals.

Com hem arribat fins aquí? Qui són els neandertals? Com es van descobrir? On es troben fòssils de neandertal a Catalunya? On es localitzen jaciments neandertals a Catalunya? Què menjaven? Quines creences tenien? En quin entorn van viure? Han desaparegut del tot? Una mostra que dona respostes a totes les preguntes relacionades amb els neandertals.

Aquesta exposició, que es pot visitar de franc, ha estat proposada pel Consell Escolar Municipal per a la promoció de la ciència, i ha estat organitzada per l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot, la Universitat de Barcelona, el Grup de Recerca del Quaternari-SERP i el grup de recerca DIDPATRI, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’Ajuntament de Sitges i el Museu d’Arqueologia de Catalunya i amb el suport de Molècula, Xarxa de Professionals en Museografia.

De l’11 de gener a l’1 de març, a la Sala 15 de Museu de la Garrotxa
 
Arxivat a