Nadal 2019

La campanya de Nadal del Mercat d'Olot omple el sarró de 4 garrotxins

L’Associació de Placers ha sortejat aquest dimarts els premis de 500 euros entre els clients

per NacióGarrotxa , Olot, 8 de gener de 2020 a les 08:03 |
Fermí Corominas, Miquel Bosch, Dolors Bartrina i Jordi Güell davant del Mercat d'Olot. | @olotuit.
El migdia d'aquest dimarts, 7 de gener, ha tingut lloc el sorteig de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot “Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró”. El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, acompanyat del també placer Fermí Corominas i del regidor de l’Ajuntament d’Olot, Jordi Güell, han assistit al sorteig, que s’ha celebrat just davant del Mercat d’Olot.
 

Eva Espuña, de Riudaura; Miquel Bosch, d’Olot; Paqui Lopera, d’Olot; i Dolors Bartrina, d’Olot han estat, per aquest ordre, els guardonats dels premis de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot.

Cadascun d’ells ha obtingut un premi 500 euros per a gastar-se'ls a les parades del Mercat d’Olot. Miquel Bosch i Dolors Bartrina han pogut arribar al Mercat, on han rebut les felicitacions dels assistents com a guanyadors de la campanya “Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró”, que va començar el dilluns 9 de desembre i va finalitzar el 4 de gener.

 

Un bon gruix de client del Mercat d'Olot han seguit el sorteig. Foto: @olotuit.


Cal recordar que la nova plaça Mercat d'Olot va celebrar el cinquè aniversari aquest passat mes de desembre. El 28 de novembre de 2014 s’inauguraven els 3.900 m2 del nou edifici. El mercat encara el futur amb tots els 21 espais ocupats, ja que s’ha obert una nova peixateria i recentment s'ha adjudicat l’última parada disponible, dedicada a la venda i degustació de vins i tastos. 

 

 

Participació