Irene Ayats és la guanyadora de la campanya de Nadal del comerç d'Olot

Ha de gastar-se el premi de 2.000 euros (repartits en vals de divers valor) en dues hores aquest divendres

La papereta guanyadora s'ha triat a DinàmiG entre les gairebé 30.000 recollides.
La papereta guanyadora s'ha triat a DinàmiG entre les gairebé 30.000 recollides. | @olotuit.
Redacció
03 de gener del 2020
Actualitzat a les 8:38h
Tot just aquest dijous a migdia s’ha fet el sorteig de la campanya de Nadal “I per Reis, regals de l’ACO” organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot. La guanyadora ha estat la veïna d’Olot, Irene Ayats, que avui divendres tindrà dues hores per a gastar-se els 2.000 euros de premi d’aquesta iniciativa.
 
La Berta, d’onze anys, ha estat l’encarregada d’escollir la butlleta guanyadora entre les prop de 30.000 que s’havien dipositat a les urnes dels establiments de l’ACO. Com que la guanyadora no era present al sorteig, que ha tingut lloc a les oficines de DinàmiG, des de l’ACO s’han posat en contacte amb Irene Ayats, que demà tindrà dues hores per a gastar-se els 2.000 euros del premi.

A les sis de la tarda d’aquest divendres s’ha de presentar a la plaça del Mig on se li lliuraran els 16 vals de què consta el premi: 8 vals de 200 euros i 8 de 50 euros, que podrà utilitzar a qualsevol de les botigues de l’Associació de Comerciants que ha participat a la campanya de Nadal del comerç d’Olot.
 
Arxivat a