La faramalla contra els pressupostos de l'Ajuntament d'Olot fa figa

La sessió celebrada aquest vespre –tècnica i avorrida– ha aprovat, també, les ordenances fiscals amb els únics vots de la majoria absoluta de Junts per Catalunya

El batlle d'Olot, Pep Berga, ha dit que s'han aprovat uns bons pressupostos.
El batlle d'Olot, Pep Berga, ha dit que s'han aprovat uns bons pressupostos. | Martí Albesa.
20 de desembre del 2019
Actualitzat a les 22:28h
Sense fer renou ni brogit –tret d'algun lleu exabrupte sobre l'Espai Cràter per part d'una minoria a la sala de plens– les ordenances fiscals i els pressupostos de l'Ajuntament d'Olot s'han aprovat aquest vespre al ple ordinari amb els únics vots favorables de la majoria absoluta de Junts per Catalunya. Primer, les ordenances fiscals, que consoliden la proposta ja aprovada inicialment en la passada sessió plenària del 4 de novembre, i, a un quart de nou, els pressupostos que es consoliden en els 37.914.595’48 milions d'euros ja anunciats aquest dijous mateix.

Les convocatòries fetes des de la CUP Olot i Olot en Comú per a frenar novament l'aprovació d'aquests dos pilars econòmics, imprescindibles per a la bona marxa de la ciutat, no han rebut la resposta esperada i la sala de plens s'ha mig omplert més de militants i simpatitzants d'ambdues formacions que no pas de veïns i comerciants, com va ocórrer en el ple del 29 d'octubre, que es va haver de suspendre davant la cridòria,insults i fins i tot amenaces que s'hi van vessar. Avui, doncs, a banda dels debats, escassament bel·ligerants de les forces a l'oposició, tot ha estat una nova bassa d'oli, com ja va ocórrer en el ple del 21 de novembre passat.
 

L'oposició ha votat unànimement contra les ordenances fiscals i els pressupostos. Foto: Martí Albesa.


NacióGarrotxa ha obert un llarg fil de seguiment del ple pel que fa a les ordenances fiscals, que ha començat amb aquest tweet:
Arxivat a