Olot acollirà dos dels concerts de comiat de Txarango

La banda deixa els escenaris després de 10 anys i s'acomiada amb una gira de 28 concerts

Els components de Txarango
Els components de Txarango | Txarango
NacióTarragona
19 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:33h
Txarango deixa els escenaris després de 10 intensos anys. Així ho anunciava aquest dilluns la banda a través de les xarxes socials, on asseguraven que havia arribat "el final del viatge". Per acomiadar-se, la banda liderada per Alguer Miquel va avançar l'arribada d'una última gira autogestionada per presentar el seu quart disc, després d'un any lluny dels escenaris.

En la publicació avisen que aquesta gira serà "l'última etapa" del grup. Per això, asseguren que volen "tancar el viatge" de la manera que millor saben: "Cantant i ballant per celebrar la vida".

Així doncs, "El Gran Circ", la nova gira de retorn però també de comiat, portarà la banda del nord de Catalunya per tots els racons del Principat, però també a València i a Manacor (Mallorca).

La gira constarà de 28 concerts repartits en 14 ciutats, tres de les quals són de les comarques gironines. El 26 de juny de 2020 actuaran a Sant Joan de les Abadesses (el Ripollès), en el marc del Festival Clownia; el 13 i 14 de novembre del mateix any, a Olot; i el 26 i 27 de febrer de 2021 a Girona, on es tancarà la gira. 

Consulta aquí totes les dates i ciutats de la gira "El Gran Circ".
Arxivat a