Expectació per la Gran Cagada del Tió d'Olot aquest diumenge

L'acte s'inscriu en el reguitzell de propostes que ha engegat l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) aquest Nadal

Els infants olotins esperen amb il·lusió fer cagar el tió aquest diumenge.
Els infants olotins esperen amb il·lusió fer cagar el tió aquest diumenge. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
18 de desembre del 2019
Actualitzat el 23 de desembre a les 16:05h
Tot és a punt per a la Gran Cagada del Tió a Olot aquest pròxim diumenge, 22 de desembre, a partir de dos quarts de sis de la tarda. Per segon any consecutiu, aquest acte nadalenc es farà sense els tions petits i només hi serà la gran soca que ja llueix de fa uns dies al capdamunt del Firal i que és constantment alimentada per les mainades que esperen amb il·lusió els regals que bonament vulgui expel·lir.
 
L’actuació dels Trambòtics es durà a terme a les 17h al firal petit i quan acabi els obsequis ja seran sota el tió gran, de què podran gaudir-ne tots els infants que portin el pal que abans hauran repartit entre tots els menors de 9 anys que l’hagin passat a recollir al punt de trobada de l’ACO (Associació de Comerciants d'Olot). Hi haurà pinta-cares durant tot l’espectacle i un cop acabi, també, una gran xocolatada popular.

Campanya de Nadal de l'ACO

A més d'aquest esdeveniment, dedicat especialment a les mainades, enguany, l'Associació de Comerciants d'Olot, torna amb la campanya "I per Reis, regals de l’ACO” amb la mateixa finalitat que els darrers anys: obsequiar la fidelitat de tots aquells que aposten pel comerç de proximitat de la ciutat. Se seguirà amb el mateix mètode de butlletes, que es podran lliurar fins al 31 de desembre. El sorteig es farà el dijous 2 de gener a les dependències de DinàmiG.
El guanyador obtindrà 2.000 euros que haurà de gastar sí o sí en dues hores el divendres 3 de gener de 18:00 a 20:00 h (amb 8 vals de 200 € i 8 de 50 € perquè pugui recórrer 16 botigues diferents). Si no gasta els 200 € o els 50 € no s’abonarà l’import i si el sobrepassa, anirà a càrrec del client. Tampoc no es podran utilitzar dos vals en una mateixa botiga.

A més de col·laborar amb la pista de gel de la plaça Major, tot fent-ne una part de la publicitat, l'ACO també promou, el darrer dia de l'any, l'Home dels Nassos (que té tants nassos com dies té l'any), i es repartiran caramels i punts de llibre entre els vilatans.

L'ACO es felicita de tots els actes en què ha promocionat aquest 2019 que ara d¡finalitza el comerç olotí associat, com el sorteig de la campanya de Nadal el 3 de gener i la posterior compra de 2000 € amb el guanyador el 4 de G¡gener; l'Olotx2 i Botiga al Carrer d’hivern; la col·laboració amb Bassols Energia; l'Emprimavera't, en col·laboració amb Viles Florides i l'Ajuntament; l'Endevina-la, en col.laboració amb el Servei de Normalització Lingüística; el Shopping Nit; la Botiga al carrer d’estiu; i, la campanya de novembre ACOLOR.
Arxivat a