Una Càpsula de Teatre guanya el Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

La representació de l'obra "Animals de companyia" per part de la companyia garrotxina ha rebut sis guardons en la 43a edició dels premis

Els actors i actrius de la companyia garrotxina amb els guardons del concurs.
Els actors i actrius de la companyia garrotxina amb els guardons del concurs. | @1capsulateatre.
Redacció
17 de desembre del 2019
Actualitzat a les 8:15h
El Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera ha tancat la seva 43a edició amb el lliurament de premis, on ha lliurat 6 guardons a la companyia garrotxina, entre els quals millor direcció i el primer premi de grup, tot situant-los com a vencedors del concurs. 

Com en anteriors edicions, el certamen va comptar amb el lliurament dels premis per a la millor presentació escènica, el millor grup, els millors actors i actrius principals i de repartiment i la millor direcció, a més d’un guardó escollit per votació popular.

Animals de companyia, d'Estel Solé, obra que van representar el passat 5 d'octubre a Piera, estava nominada en totes les categories, va resultar la més guardonada de la nit i es va endur el màxim reconeixement del jurat com a millor grup i millor direcció. Quant a interpretació, els cinc actors i actrius que defensen la tragicomèdia van aconseguir tres tercers premis d'actuació; Laia Planella, com a actriu principal, Anna Martí i Jordi Colom com actors de repartiment i finalment, també, es van endur la valoració del públic amb el 3r premi com a millor obra.
 
Des del mes de setembre i fins al passat primer de desembre, el Teatre Foment ha rebut un total de nou companyies d’arreu del territori, escollides d'entre les 24 propostes teatrals que s'havien presentat. A banda de la companyia garrotxina, han participat en el concurs grups procedents de Viladecavalls, Terrassa, Sant Andreu de la Barca, Valldoreix, Calaf, Polinyà i Molins de Rei.  

Des de la comissió organitzadora del certamen, es va aprofitar l’acte de cloenda per a valorar de forma molt positiva aquesta edició i reconèixer l’alt nivell de les companyies i grups participants.
 

El públic va aplaudir dempeus la representació de l'obra a Can Trona. Foto: @1capsulateatre.


Més "animals de companyia"

El passat dissabte 7 de desembre, la companyia Una Càpsula de Teatre va dur a terme la seva desena representació de la tragicomèdia Animals de companyia, que va omplir l'auditori de Can Trona tot aconseguint posar el públic dempeus al final de la funció. 
 
La companyia està molt satisfeta amb l'acollida que té l'obra, recentment seleccionada a la Campanya de Teatre Amateur de la Diputació de Girona i en tres concursos teatrals de Catalunya. De moment, doncs, continuen amb la gira i tenen funcions previstes fins al maig del2020, quan posaran punt i final a aquesta obra per a començar a treballar en un nou projecte teatral. 
 
Les obres que tenen confirmades els duran a teatres i sales de Sant Pau de Segúries, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter, Canet de Mar, Salt i Maçanet de la Selva. A la Garrotxa la seva última representació tindrà lloc el 18 d'abril a Bonavista, d'on més endavant posaran a la venda les entrades per ticketea.
Arxivat a