La 3a cursa de la dona recapta 15.800 € que es destinen a Oncolliga Girona

Les 2.002 dones inscrites van aconseguir batre el rècord de recaptació de la passada edició

Foto de fmília del lliurament del xec simbòlic a Oncolliga Girona.
Foto de fmília del lliurament del xec simbòlic a Oncolliga Girona. | @lespreses_cat.
Redacció
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 8:42h
El passat diumenge 20 d’octubre es va organitzar per tercera vegada la cursa de la dona a les Preses. Un grup de dones amb la col·laboració de l’Ajuntament van organitzar aquesta cursa solidària i oberta a totes les edats. I aquesta tercera edició també va ser un èxit rotund de participació amb la inscripció de 2002 dones. Tot un rècord per a una cursa que fa molt poc temps que es duu a terme en aquest municipi de la Garrotxa. La cursa ha esdevingut una activitat benèfica feta per ad ones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de la comarca de la Garrotxa.

Aquest passat dimecres, 11 de desembre, el grup de dones que va organitzar la tercera edició de la cursa, acompanyades del batlle de les Preses, Pere Vila, i de la presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, han presentat la recaptació econòmica aconseguida en aquesta tercera edició, que ha estat de 15.800 euros. En aquesta cursa s’han recaptat 4.500 euros més que la passada edició. La destinació de tots aquests beneficis van a parar a Oncolliga Girona.

La presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer que ha recollit el xec simbòlic que li ha lliurat el grup de dones, ha explicat que aquests diners aniran destinats a diferents programes adreçats a dones amb càncer a la comarca de la Garrotxa com el banc de perruques, el programa de drenatge limfàtic, el programa del fisioterapeuta a domicili per a malalts pal·liatius i també es destinaran als psico-oncòlegs, professionals que ofereixen atenció i suport psicològic i el nou programa d’estètica oncològica. Ferrer ha agraït la iniciativa d’aquests grups de dones per tornar a organitzar la cursa solidària i tornar a comptar amb Oncolliga Girona per tercer any consecutiu, també ha volgut agrair a l’Ajuntament de les Preses per tot el seu suport i col·laboració.

Per la seva part, el batlle de les Preses ha explicat que l’Ajuntament continuarà donant suport logístic i de col·laboració a aquest grup de dones perquè puguin organitzar la cursa cada any a les Preses, ja que han aconseguit que sigui una cita obligada al calendari.

Per la seva part, en representació el grup de dones, Love Lopera ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses per tot el seu suport, a la Fundació la Caixa per la seva aportació econòmica, a les empreses, proveïdors i a tots els voluntaris que van voler col·laborar a la cursa, i sobretot a les 2.002 dones que es van inscriure per participar-hi i fer possible de nou aquesta cursa que cada any té una gran acollida i participació.

Es va aprofitar aquesta trobada per a donar els obsequis a la persona més jove que va participar a la cursa i a la persona més gran. Carla Daucik Reixach va ser la participant més menuda de la cursa, i Salut Puigvert Puigdemont la participant més gran.
 
Arxivat a