Nadal 2019

La pista de gel s’obre aquest divendres amb novetats a la plaça Major d'Olot

L'activitat, que inclou descomptes per a famílies nombroses i 2x1 en dies concrets, s’obre a les escoles d'Olot perquè tots els escolars puguin patinar-hi de franc

per Xavier Borràs , Olot, 12 de desembre de 2019 a les 14:37 |
La pista de gel s'instal·la un any més a la plaça Major. | Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A la plaça Major d'Olot tant s'hi instal·la una pista de voleibol a l'estiu com una de gel a l'hivern. Ara que fa fred li toca al glaç, i aquest divendres, 13 de desembre, a les sis de la tarda, es posarà en funcionament la pista de gel de la plaça Major d'Olot. A partir d’aquest moment es podrà gaudir d’aquesta proposta de DinàmiG, que s’inclou a la programació de l’Olot Temps de Nadal. La pista funcionarà des d’aquest divendres 13 de desembre al 7 de gener d’11h a 14h i 16h a 21h. Els dies 25 i 26 de desembre a més de l’1 i el 6 de gener al matí estarà tancada. N'ha donat detalls, aquest matí en seu municipal, el regidor de Promoció Econòmica Estanis Vayreda.
 

Una de les novetats d’aquest any és que del 16 al 20 de desembre al matí, la pista s’obrirà per a les escoles d'Olot. Els centres que vulguin portar els seus escolars a patinar de manera gratuïta podran fer-ho. És una activitat adreçada a alumnes 4t, 5è, 6è de primària i 1r ESO, amb reserva prèvia). 515 alumnes de 5 centres educatius (escola del Morrot, Malagrida, Pla de Dalt, Sant Roc i Escola Cor de Maria) ja s’hi ha apuntat. També s’ha distribuït informació a les escoles d'Olot perquè les famílies que vulguin, en puguin gaudir a les tardes del 16 al 20 de desembre amb un descompte d’entrades de 2x1.
 

Una altra de les novetats és que la pista s'obre també aquest any als clubs esportius. De 15h a 16h, s’oferirà la possibilitat de patinar-hi a un preu més econòmic als jugadors de diferents equips. Prop d’un centenar de jugadors ja s’hi han interessat.
 

El preu d’accés a la pista és de 7 euros i, com cada any, hi haurà abonaments de 10 tiquets i vals regal. Aquest any s’aplicaran bonificacions en l’import de l’entrada per a les famílies nombroses (el preu d’accés serà de 5 euros).
 
Com cada any també hi haurà dos dies en què l’entrada serà de 2x1. El 31 de desembre i el 7 de gener (l’últim dia de funcionament) s’obtindran 2 entrades i només caldrà pagar-ne una.
 
L'any passat 6.047 patinadors van utilitzar la pista de gel d’Olot, 1.899 més que l'any anterior, amb un cost total d'uns 44.000 euros, dels quals l'Ajuntament, a través de la venda de tiquets i patrocinis en recull uns 32.000, segons ha detallat el regidor Estanis Vayreda.

 

Participació