El Govern atorga una subvenció d'1 MEUR per al dipòsit controlat de residus municipals de Beuda

Ha autoritzat l’Agència de Residus de Catalunya a concedir-la al Consell Comarcal de la Garrotxa per a finançar les obres

Imatge aèria del dipòsit de residus controlats al Clot de les Mules, a Beuda.
Imatge aèria del dipòsit de residus controlats al Clot de les Mules, a Beuda. | GoogleMaps.
Redacció
11 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:21h
El Consell Executiu del govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat autoritzar l’Agència de Residus de Catalunya a concedir una subvenció per valor d’1 milió d’euros al Consell Comarcal de la Garrotxa per a dur a terme les obres d’adequació del vas del dipòsit controlat de residus de Beuda, a la comarca de la Garrotxa.

Les obres consisteixen, d’una banda, a preparar una nova fase per a dipositar residus –ja que la fase actualment en explotació està acabant la seva vida útil–, i, d’altra banda, a realitzar un aprofitament del biogàs captat.

El Consell Comarcal s’encarregarà de tramitar, aprovar i efectuar la contractació per tal de garantir l’execució i posada en funcionament de les actuacions objecte de la present subvenció. També tramitarà i obtindrà els permisos o llicències urbanístiques, d’obres i ambientals necessàries.

El termini d’execució de les actuacions serà com a màxim fins al 30 de setembre del 2023.
L’actuació s’inclou dins del Pla Territorial Sectorial d’Infraestructures de Gestió de Residus Municipals de Catalunya (PINFRECAT20).