L'ANC Olot repeteix la «Bústia Groga» de Nadal en suport als presos polítics

Dissabte, 14 de desembre, al Jardí Groc, es podrà adreçar un missatge nadalenc amb tot de postals ja llestes per a poder-ho fer

Una de les postals grogues, amb el llaç situat a Sant Francesc vist des del campanar de Sant Esteve.
Una de les postals grogues, amb el llaç situat a Sant Francesc vist des del campanar de Sant Esteve. | @OlotXindep.
Redacció
11 de desembre del 2019
Actualitzat a les 9:53h
El matí del pròxim dissabte, 14 de desembre, tothom qui desitgi adreçar un missatge nadalenc als presos polítics catalans ho trobaran tot preparat per a poder-ho fer. L'ANC Olot posarà a la seva disposició les postals grogues, els sobres ja complimentats amb els noms i les adreces, i els segells, perquè aquest suport els arribi de manera directa en dates tan assenyalades com les de Nadal, una acció que ja es va fer l'any passat amb prou èxit.
 
Això passarà davant l’únic Jardí Groc existent a Catalunya, el que l’entitat va agençar al centre d’Olot, a un costat de l’església de Sant Esteve. Així mateix, per als qui ho desitgin, l’entitat s’ocuparà de gestionar-ne l’enviament. 
 
"Per tant –diuen des de l'ANC Olot–, cap excusa val per deixar de fer un gest solidari que serà, sens dubte, escalf i suport de totes i tots els qui volent defensar la democràcia estan retingudes des de fa tants i tants mesos en espera de judici. Per a nou d’ells significarà ja el segon Nadal privats de llibertat, sense poder-lo compartir amb els qui més estimen."
 

L'acció es durà a terme al Jardí Groc, sota l'església de Sant Esteve. Foto: @OlotXindep.

Arxivat a