S'inicien les obres de millora de la plaça del Conill d'Olot

És una de les accions triades pel Consell de Barri del Nucli Antic aquest 2019, en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM) de 2018

Les obres de millora de la plaça han començat aquest dilluns.
Les obres de millora de la plaça han començat aquest dilluns. | @olotuit.
Redacció
11 de desembre del 2019
Actualitzat a les 8:58h
Ja han començat les obres de la millora de la plaça del Conill a Olot. Aquesta és una de les 5 accions escollides pel Consell de Barri del Nucli Antic, en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM) de 2018, entre les quals també hi ha projectes de captació i rehabilitació d’habitatge per a la seva mobilització, la continuïtat del Taller dels Sastres i la segona part de la jornada tècnica “Repensem el Nucli Antic des de les oportunitats”. 

Dins el pla de millora de places de proximitat realitzat pels arquitectes Eduard Callís i Guillem Moliner en el marc de les accions prioritzades el 2018, es va acordar realitzar un projecte de millora de la plaça del Conill contemplant-hi aspectes com la instal·lació d’un banc i un escocell amb un arbre singular a la plaça, la restauració i posada en funcionament de la font, la restauració de l’escultura del conill, la il·luminació de diversos elements patrimonials i la millora en la retolació d’alguns comerços i serveis de l’entorn, entre d’altres. 
 
La millora de la plaça del Conill ha començat aquest dilluns. Les obres tenen un pressupost de 63.400 euros i una durada aproximada de sis setmanes. Quan hagin acabat els treballs, s’iniciarà la restauració de la font. 
 
Arxivat a