Concert de Fructus Temporis i Cap de Creus als Hostalets a favor de la Marató

Serà aquest dissabte, 14 de desembre, a les sis de la tarda a l'església d'aquesta població de la Vall d'en Bas

L'església d'Hostalets d'en Bas acollirà aquest concert solidari.
L'església d'Hostalets d'en Bas acollirà aquest concert solidari. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
10 de desembre del 2019
Actualitzat a les 9:29h
Dissabte vinent, 14 de desembre, a les sis de la tarda, tindrà lloc a l’església dels Hostalets d’en Bas, a la Vall d'en Bas, un concert solidari per a recollir fons per a la Marató de TV3.
En aquest cas, serà el cor olotí de veus femenines, Fructus Temporis que actuarà conjuntament amb el grup d’havaneres Cap de Creus de Cadaqués, format per veus masculines.
 
Cadascun dels dos grups interpretarà cançons del seu repertori habitual i, en acabat, interpretaran tres peces conjuntament.

La proposta de fer un concert conjunt va sorgir el gener passat quan els dos grups van coincidir a la cantada que Músics per la Llibertat d’Olot va organitzar a la presó del Puig de les Basses de Figueres, dedicada a Dolors Bassa. De cara a la pròxima primavera, serà el grup olotí qui es desplaçarà a Cadaqués per a oferir-hi un concert.
 
El concert de dissabte és obert a tothom i funcionarà amb el sistema d’entrada inversa. És a dir, un cop acabat el concert, tots els assistents podran donar l’import que estimin oportú en funció de si els ha agradat l’actuació. Tots els ingressos es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.
 
 
Arxivat a