Despentinats tanca 2019 amb una nit de punk rock al Torín d'Olot

Després dels festivals Metalfest i Arròs and Roll, l'associació cultural i musical oferirà dissabte, 14 de desembre, una nit protagonitzada pels bascos Radio Crimen i The Guilty Brigade i pels garrotxins Milícians

La banda garrotxina Milícians actuarà en la nit de punk rock que organitza Despentinats.
La banda garrotxina Milícians actuarà en la nit de punk rock que organitza Despentinats. | @despentinats.
NacióGarrotxa
10 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:30h
Després dels festivals Metalfest i Arròs and Roll, els Despentinats posaran fi a aquest 2019 amb una nit protagonitzada pel punk rock del Pais Basc i Milícians.

Milícians obrirà la nit amb el seu streetpunk directe i combatiu. La banda de la Garrotxa torna al Torín aquest dissabte, 14 de desembre, a partir de dos quarts d'onze del vespre, catorze mesos després de la seva darrera actuació a Olot. Durant aquest 2019 han estat presentant La nostra força per tot el territori, cremant etapes i tocant amb les millors bandes  per  a consolidar-se a l’escena del punk rock.

Desde Bilbao la banda Radiocrimen forjada amb components amb una llarga trajectòria dintre del rock basc (Carniceros del Norte, Disturbio 77, etc) posaran la nota del punk de la vella escola.
 

Al Torín també s'hi podrà sentir els bascos de Radio Crimen. Foto: @despentinats.


Malgrat la relativa novetat de la banda (fundada el 2012) és una banda consagrada amb 4 àlbums i gires per les principals ciutats europees i Mèxic que de ben segur que faran gaudir el públic, en gran part gràcies a la marcada personalitat de Txarly Usher, el seu frontman.

The Guilty Brigade seran els encarregats de tancar la nit. Els navarresos porten una trajectòria meteòrica, tot participant a tots els festivals de l’estat i tocant cada cap de setmana. Sens dubte, per edat i per condicions, estan cridats a ser un referent en el panorama del punk rock ens els pròxims anys. El seu directe així ho vol demostrar.
 
Les entrades es poden comprar de forma anticipada a través de la pàgina web d’Olot cultura, a Can Trinchería o al Teatre, i a taquilla el mateix dia del concert. El preu és de 10€ l’anticipada i 12€ a taquilla.
 

Els navarresos de The Guilty Brigade tancaran la nit. Foto: @despentinats.


 
Arxivat a