El defensor de les persones

El Síndic de Greuges serà a Olot i a la Vall d'en Bas aquesta setmana

L'oficina de la Sindicatura serà a la capital de la Garrotxa aquest dimarts i Rafael Ribó mantindrà una conversa sobre el "dret al paisatge" dijous a la tarda amb els habitants de la vall a Can Trona

per NacióGarrotxa , Olot | Vall d'en Bas, 9 de desembre de 2019 a les 09:49 |
El síndic de greuges, Rafael Ribó, en una imatge d'arxiu. | Europa Press.
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'oficina del Síndic de Greuges es desplaça aquest dimarts 10 de novembre a Olot, i el mateix síndic, Rafael Ribó, dijous a la Vall d'en Bas.

Membres de l’equip del Sindic atendran a DinamiG (Agència d'Innnovació i Desenvolupament de La Garrotxa), al carrer Tomàs de Lorenzana, 15, a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).


Per a demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat

A la tarda de dijous, 12 de desembre, a dos quarts de set, Rafael Ribó es desplaçarà fins a Can Trona (Joanetes), a la Vall d'en Bas, per a una trobada amb la ciutadania, en què conversarà sobre "Drets dels ciutadans, dret al paisatge".

 

Postal de la presència de Rafael Ribó a la Vall d'en Bas. Foto: @ajuntamentbas.

 

Participació