Lliurats els vuitens Premis Jordi Pujiula del PEHOC a Can Trona

Vint-i-tres treballs de Batxillerat i Cicles Formatius optaven a premi en les sis categories existents

Foto de família dels guardonats amb els VIII Premis Jordi Pujiula.
Foto de família dels guardonats amb els VIII Premis Jordi Pujiula. | @pehoc_olot.
NacióGarrotxa
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:09h
Aquest passat dissabte, 30 de novembre, a l’auditori del centre de cultura i natura de Can Trona, a la Vall d’en Bas, va tenir lloc el lliurament dels VIII premis Jordi Pujiula, organitzats conjuntament entre el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC), l’Ajuntament de Santa Pau i l’Institut Municipal d’Educació d’Olot, en reconeixement i memòria del psiquiatre i historiador olotí Jordi Pujiula.

Vint-i-tres treballs de Batxillerat i Cicles Formatius optaven a premi en les sis categories existents i, en un acte àgil i fresc però a la vegada emotiu, es van lliurar a projectes de tota mena des d’un programa que afavoria la pràctica d’exercici físic saludable entre els docents, fins a un estudi basat en la observació de la població de formigues a Besalú, passant per un projecte on l’agricultura regenerativa era l’epicentre.

L’acte va comptar amb la presència de la diputada de Medi Ambient, Anna Barnadas, i els batlles de Santa Pau i de la Vall d’en Bas, entre d’altres, així com la família del mateix Jordi Pujiula, a qui l’actual president del PEHOC, Miquel Àngel Fumanal, va dedicar unes paraules d’agraïment i record.

Amb un auditori ple a vessar es va poder gaudir de l’actuació musical dels alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Olot.

Els premis d'enguany
 
Batxillerat
 
TREBALL GUANYADOR CIENCIES DE LA SALUT: "Entre la ciència i l'atzar. Una aproximació a la malaltia Poliquistosi renal autosòmica dominant", de Carlota Colomer, pseudònim de Gina Domènech i Queixalós.
TREBALL GUANYADOR TECNOLOGIA: "Les matemàtiques en joc", de Blue Miles, pseudònim de Martí Juanola i Ametller.
TREBALL GUANYADOR CIÈNCIES NATURALS: "Observació de formigues a Besalú", de Reveixi, pseudònim d'Arnau Fernández Generó.
 
Cicles Formatius
 
TREBALL GUANYADOR CIÈNCIES DE LA SALUT I L'ALIMENTACIÓ:"Activa't", d'Activats, pseudònim d'Anna Morchon Serrat
TREBALL GUANYADOR DISSENY I EDIFICACIÓ: "Projecte residència La Guardiola, d'En_Bartomeu, pseudònim de Romica Benchea Mihalcut.
TREBALL GUANYADOR CIÈNCIES APLICADES I TECNOLOGIA: "Terra Viva2", de PI, pseudònim de Marc Salvador Escrigas.
Arxivat a