L'Escola Municipal d'Expressió d'Olot obre la matrícula per als cursos trimestrals

Un total de 14 professionals formen part de l’equip docent, que té actualment 240 alumnes d’entre 3 i 90 anys

Els professors de l'EME imparteixen fins a 16 especialitats per a més de 240 alumnes.
Els professors de l'EME imparteixen fins a 16 especialitats per a més de 240 alumnes. | @emeolot.
Redacció
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 9:34h
Dimarts vinent, 10 de desembre, s’obrirà el període de matriculació a l'Escola Municipal d'Expressió d’Olot (EME) per als monogràfics del segon trimestre. Es tracta d’una àmplia oferta de cursos pensats per a totes les franges d’edats.
 
Els cursos trimestrals són d’un dia a la setmana en sessions de matí, tarda o vespre i d’una hora i mitja, dues o tres hores, segons l’especialitat. S’ofereixen tallers d’interpretació i màgia, ceràmica, fotografia, animació, dansa contemporània, costura creativa, iniciació al teatre, dibuix i pintura, joieria, ganxet, scrapbooking i patchwork. De tota aquesta oferta trimestral destaquen, com a novetats, el curs d’interpretació i màgia a totes les edats, dansa contemporània per a joves i adults i joieria per a adults.   
 
També, en l’oferta de cursos anuals, podem trobar especialitats amb matrícula oberta.
Un total de 14 professionals formen part de l’equip docent de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot que té actualment 240 alumnes d’entre 3 i 90 anys repartits en 16 especialitats diferents. Per tant, l’EME compta en aquests moments amb un total de 27 grups amb dies i horaris diversos.
 
Per a inscripcions us podeu dirigir a l'Escola Municipal d'Expressió (Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22) de 5 a 7 de la tarda o per Internet a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot. Hi ha temps fins al 15 de desembre.
 
Per a més informació podeu consultar la pàgina web escolaexpressio.olot.cat.  
 

Els cursos i horais d'aquest pròxim trimestre a l'EME d'Olot. Foto: @emeolot.

Arxivat a