Ocupació

DinàmiG i el Campus Garrotxa fan la primera trobada de caps de recursos humans

Amb l'objectiu d’iniciar trobades periòdiques on poder tractar necessitats i inquietuds detectades en la gestió de persones

per NacióGarrotxa , Olot, 4 de desembre de 2019 a les 09:09 |
Un moment de la trobada de caps de recursos humans a DinàmiG. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimarts ha arrencat la primera trobada de caps de recursos humans (RRHH) organitzada per DinamiG-Àrea d’Ocupació en col·laboració amb el Campus Garrotxa amb la finalitat de generar un espai on periòdicament puguin tractar sobre diferents temes relacionats amb la gestió de persones, tot podent intercanviar punts de vista, experiències, inquietuds... Aquesta primera Jornada ha reunit 17 empreses de l’entorn productiu i 28 persones expertes en l’Àrea de RRHH.

La jornada s'ha iniciat amb la conferència de Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa on ha parlat dels canvis que les tecnologies portaran a les empreses i a les persones en l’era de la intel·ligència artificial. Ha parlat també de com afrontar aquest desafiament i del repte de sumar les dues intel·ligències; la natural i l’artificial.  

Seguidament s’ha treballat a través d’una dinàmica amb targetes sobre els elements centrals que tenen a veure amb la gestió de persones i que suposen un repte a gestionar per part de les empreses així com aquelles skills que consideren, seran clau, de cara a un futur projectant-nos al 2030.  

S’ha finalitzat la jornada pactant que es realitzaran unes tres trobades periòdiques anuals tractant en cadascuna d’elles, algun dels temes centrals que per part de les empreses són d’importància com la retenció i atracció de talent, un element clau i que sembla que preocupa a la majoria de les empreses assistents. Altres temes que han sortit repetidament al llarg de la jornada han estat la necessitat de tractar diferents competències com ara ; la negociació, el pensament sistèmic, la resiliència, l’empatia, adaptació de les tecnologies emergents, gestió de persones, comunicació, presa de decisions amb qualitat...


L’Àrea d’Ocupació de DinamiG juntament amb el Campus Garrotxa, han ofert els seus serveis per tal de coordinar aquests espais de trobades de caps de RRHH i que s’ha pactat que se li donarà continuïtat al llarg d’aquest pròxim 2020.  
 

 

Participació