El 15 de desembre, l’Estadi i el Pavelló d’Esports d'Olot seran platós de La Marató

Es farà el tradicional “Partit dels famosos”, amb la conducció dels periodistes Jordi Basté i Marta Bosch, la presència de Quim Masferrer i una exhibició del Club Patinatge Artístic Olot

Xavi Torres, Lluís Bernabé, Pep Berga i Núria Fité durant la presentació.
Xavi Torres, Lluís Bernabé, Pep Berga i Núria Fité durant la presentació. | Xavier Borràs.
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 7:55h
Enguany, La Marató trepitja més territori que mai. Per primera vegada a la seva història, el programa surt dels platós de TV3 i de Catalunya Ràdio per donar més protagonisme a la implicació i l’energia ciutadana que el fa possible des del 1992. Així, el diumenge 15 de desembre, cinc platós televisius emetran simultàniament des d’Olot, Tàrrega i Reus, tot combinant entreteniment, sensibilització i divulgació sobre les malalties minoritàries. La franja final del programa s’emetrà des del Casino L’Aliança del Poblenou, a Barcelona. I Quim Masferrer, El Foraster, recorrerà tot el dia Catalunya en un autocar-plató mòbil i farà de nexe d’unió entre els quatre punts.

A la capital de la Garrotxa, els escenaris del programa seran l’Estadi i el Pavelló Municipal d’Esports, amb la conducció dels periodistes Jordi Basté i Marta Bosch. Allà s’hi farà el tradicional “Partit dels famosos”, que torna després de dos anys d’absència, i una exhibició del Club Patinatge Artístic Olot, 12 vegades campiones del món. Mentre a Olot hi ha previstes 37 activitats a l'entorn de La Marató, a la comarca se'n preveu una cinquantena, repartides en 11 municipis.

La tria d’Olot, Reus i Tàrrega com a centres neuràlgics del programa ve derivada de la implicació, any rere any, de moltes entitats que hi celebren activitats per recaptar fons en benefici d’aquest projecte.
 

El director de la Fundació La Marató de TV3, Lluis Bernabé, ha destacat la gran implicació i solidaritat d'Olot i la Garrotxa. Foto: Xavier Borràs.


El director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé; Xavi Torres, coordinador de La Marató de TV3 a Olot, han presentat aquest dimarts a la Sala Gussinyé de l'Ajuntament d'Olot els actes que tindran lloc el pròxim dia 15 a la capital de la Garrotxa, acompanyats del batlle Pep Berga i de Núria Fité, directiva de la Unió Esportiva Olot.

El batlle ha destacat “la bona resposta de la ciutat i la comarca a la Marató”. Pep Berga ha afegit que “és reconeixement a Olot i a tota l’acció solidària que fins al moment s’havia fet a la ciutat i comarca i que aquest any hi col·laborarà més que mai”. De fet, Bernabé ha destacat que la implicació d'Olot i, especialment, de Pep Berga, han estat fonamentals a l'hora de triar la ciutat. El batlle ha confessat que durant la seva joventut, en un període de 10 anys, va participar com a coordinador en la formació de voluntaris de La Marató.

La programació del dia 15 de desembre començarà a les 10h del matí a l’Estadi Municipal amb les activitats esportives que tindran com a acte central el partit dels famosos (s’iniciarà a les 11.30h). El cantant Miki Nuñez, les protagonistes de la sèrie de TV3 “Les de l’hoquei”, esportistes de diferents disciplines, periodistes..., participaran del partit que arriba a la 26a edició. La Unió Esportiva Olot, Integra i l’Escola Pia a través del grau superior d’ Ensenyament i animació socio esportiva.

A la tarda l’activitat es traslladarà al pavelló d’esports amb la participació de Club Patinatge Artístic Olot –12 vegades campiones del món–, els Xerrics i d’altres entitats que també s’han sumat a aquesta iniciativa solidària.

Tota la informació de la Marató aquí.

I tots els actes previstos a Olot i a la Garrotxa, aqui.
Arxivat a