Sant Joan les Fonts ofereix 4 habitatges de lloguer en règim de protecció oficial

L'Ajuntament preveu que abans de finalitzar l’any s’hagin adjudicat a joves i famílies de fins a quatre membres

Redacció
03 de desembre del 2019
Actualitzat a les 9:21h
L’Ajuntament de Sant Joan Les Fonts és propietari de 48 habitatges destinats a lloguer protegit (HPO), situats als antics habitatges de la fàbrica Torras-Papel i que, actualment, es troben tots ocupats. Hi ha oberta, però, una llista d’espera, ordenada per puntuació, dels interessats que compleixen els requisits exigits per accedir-hi.

Davant d’aquesta situació i en coherència amb el programa electoral presentat en el seu moment per l'actual equip de govern de JuntsxCat, s'ha estat treballant per donar sortida a la demanda social d’aquest tipus d’habitatges, que prioritzen l'emancipació dels joves del municipi.

Com a resultat d’aquesta tasca, l’Ajuntament ha signat un conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per a gestionar quatre dels habitatges de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. Es preveu que abans de finalitzar l’any, atenent a les característiques dels habitatges, d'una i dues habitacions, s’hagin adjudicat a joves i famílies de fins a quatre membres.

Si teniu interès a accedir als habitatges (HPO) disponibles, cal que us adreceu a les dependències de l’Ajuntament fins al 31 de desembre de 2019 i sereu informats de les condicions i de la documentació necessària.