Olot commemora aquest dimarts el Dia internacional de les persones amb discapacitat

Els alumnes de l’escola Sant Roc, provaran de jugar a voleibol, tennis i bàsquet de la mateixa manera que ho fan les persones amb algun tipus de diversitat funcional

Els alumnes tractaran de jugar igual com ho fan les persones amb algua diversitat funcional.
Els alumnes tractaran de jugar igual com ho fan les persones amb algua diversitat funcional. | @FTommyRobredo.
Redacció
02 de desembre del 2019
Actualitzat a les 8:58h
El Grup Mifas a la Garrotxa i la Fundació Tommy Robredo surten al carrer a Olot aquest dimarts 3 de desembre amb motiu de la celebració del Dia internacional de les persones amb discapacitat. Es practicarà voleibol, tennis i bàsquet en cadira de rodes. L'acte de commemoració tindrà lloc de les 10:00 h a les 12:00 h al Firal d’Olot, al passeig de l’escultor Miquel Blay. L’activitat és gratuïta i oberta a tots els públics.
 
Enguany, es comptarà amb la participació dels alumnes de l’escola Sant Roc, que tractaran de jugar a voleibol, tennis i bàsquet de la mateixa manera que ho fan les persones amb algun tipus de diversitat funcional, ja sigui des del terra com el voleibol o amb cadira de rodes com passa amb el tennis i el bàsquet.
 
Amb aquesta activitat es vol fer palès el compromís de treballar junts per a un mon millor que sigui inclusiu, equitatiu i sostenible per a tothom, i que els joves d’avui siguin demà els impulsors de la inclusió de les persones amb algun tipus de diversitat funcional.

En l’organització de l’activitat també hi han intervingut el Consell Esportiu de la Garrotxa i La Coordinadora. Aquesta nova activitat sorgida de la col·laboració del Grup Mifas i la Fundació Tommy Robredo permet dur a terme una campanya de sensibilització a favor de les persones amb algun tipus de discapacitat, amb la pràctica d’un esport com a mitjà d’integració social i la millora de la seva qualitat de vida.
 

Cartell de la jornada commemorativa d'aquest 3 de desembre. Foto: @FTommyRobredo.

Arxivat a