El col·lectiu garrotxí de Cuina Volcànica se suma a la Marató de TV3

De l'1 al 15 de desembre donaran els beneficis de totes les vendes que facin de la cervesa artesana La Volcànica

El col·lectiu Cuina Volcànica va celebrar 25 anys aquest passat mes de maig al resturant Font Moixina d'Olot.
El col·lectiu Cuina Volcànica va celebrar 25 anys aquest passat mes de maig al resturant Font Moixina d'Olot. | Montserrat Escayola.
NacióGarrotxa
29 de novembre del 2019
Enguany el col·lectiu de Cuina Volcànica se suma a les activitats de la Marató de TV3, que en aquesta edició de 2019 és dedicada a les malalties minoritàries. De l’1 al 15 de desembre els restaurants del col·lectiu donaran a la Marató els beneficis de totes les vendes que facin en els seus locals de la cervesa artesana La Volcànica, un dels seus productes insígnia. La cervesa es podrà demanar en els àpats o comprar per a emportar en qualsevol dels restaurants de Cuina Volcànica.

Per altra banda, i per a finalitzar aquesta acció, el dissabte 14 de desembre de des de les deu del matí i fins a migdia, a la plaça Mercat d’Olot, els restaurants del col·lectiu, en col·laboració amb els placers, cediran 500 tastos per a vendre a totes les persones que vagin a comprar a  plaça, que es podran menjar allà mateix o endur-se'ls a casa. Els diners que es recaptin, se sumaran, als aplegats pels restaurants amb la venda de cerveses, i seran donats íntegrament a la Marató de TV3.
 
Arxivat a