Els professionals de la salut aborden els conflictes en les relacions terapèutiques

Serà aquest divendres a les set de la tarda al Centre Respectum d'Olot

L’acte serà dirigit pel psicòleg Pablo Palmero, fincat a Olot.
L’acte serà dirigit pel psicòleg Pablo Palmero, fincat a Olot. | Arxiu NG.
Redacció
28 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:33h
Les aportacions des de la Psicologia a les dificultats i les problemàtiques habituals dels terapeutes durant el tracte amb els pacients s'abordaran aquest divendres en una trobada de professionals de la salut anomenada "Conflictes freqüents a les relacions terapèutiques", que se celebrarà a les set de la tarda d'aquest divendres, 29 de novembre, al Centre Respectum d'Olot (Bisbe Lorenzana, 18, 2n 8a).

En aquesta trobada per a professionals de l’àmbit de la salut s’oferiran recursos per a gestionar les dificultats i els conflictes habituals dels terapeutes durant el tracte amb els pacients. Respostes a dubtes, inquietuds o preocupacions sobre les relacions assistencials.

L’acte serà dirigit pel psicòleg Pablo Palmero i el terapeuta Joan Rodríguez. Per fer que la trobada sigui més profitosa i ajustada a les necessitats dels participants, es facilitarà un "instrument d’autoavaluació de la relació terapèutica", un qüestionari –creat per ells mateixos– que explora qüestions relacionades amb el procés comunicatiu, el vincle terapèutic, els límits i la gestió de les emocions.

Una oportunitat per compartir coneixements i millorar la qualitat dels serveis d’atenció i cura. Un suport a la gent que ajuda altra gent.

L’acte és gratuït, per bé que cal confirmar-ne l'assistència a pablopalmero@yahoo.es.
Arxivat a