Una quarantena d’artistes exposaran al XVI Saló Internacional d’Arts Plàstiques de Sant Joan les Fonts

Aquesta esdeveniment internacional s'inaugurarà el pròxim dissabte 30 de novembre i es podrà visitar fins el 8 de desembre al monestir

El lliurament de medalles als artistes durant l'edició de 2018.
El lliurament de medalles als artistes durant l'edició de 2018. | @santjoanfontsaj.
Redacció
28 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:05h
El pròxim 30 de novembre obre les seves portes el Saló Internacional d’Arts Plàstiques de Sant Joan les Fonts. L’esdeveniment cultural s’organitza entre l’Ajuntament i l’Editorial Oliveras.

La setzena edició del Saló d’Arts Plàstiques comptarà amb una quarantena d’artistes que exposaran un parell d’obres cadascun. En total doncs, més de 80 obres que es podran visitar al monestir romànic del municipi.

Una vegada més, els artistes vindran de Catalunya, d'Espanya i de més enllà. Com en altres edicions destaquen, països com França, amb qui ja hi ha una llarga tradició.

La inauguració del saló es farà el dissabte dia 30 a les 12 del migdia. L’acte comptarà amb un recital de poesia intercalat amb una dotzena de rapsodes de les principals entitats garrotxines: Amics de les Lletres Garrotxines, Associació Garrotxa Cultural i Rapsòdia Veus Literàries.

Com sempre, cada participant rebrà una medalla i un diploma ja que no és un certamen competitiu.

El Saló Internacional es podrà visitar fins el 8 de desembre al mateix monestir. L’horari d’obertura és entre les 11 del matí i les 2 del migdia.
 
Arxivat a