CUP

Una garrotxina, candidata a formar part del secretariat nacional de la CUP

Les votacions es realitzaran entre el 27 i el 29 de novembre i els resultats es faran conèixer el dissabte 30

per Redacció, Sant Joan les Fonts | 27 de novembre de 2019 a les 12:32 |
Assemblea Nacional de la CUP a Celrà. | Aida Morales
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La CUP posa en marxa des d'avui el canvi de secretariat nacional, i la militància elegirà el nou equip de 15 persones que formaran part de l'òrgan executiu de la formació. El procés de renovació es va iniciar el passat mes de setembre, després de l'Assemblea Nacional del juliol a Celrà.

Entre els candidats, cal comptar amb Sílvia Pagès Serarols –membre del col·lectiu feminista La Dalla–, que havia estat regidora i portaveu de la CUP a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts durant el mandat anterior, ja que la formació anticapitalista, que comptava amb quatre regidors al municipi, no va ser capaç de conformar una llista en els darreres comicis electorals tot argumentant "cansament" i "manca de relleu". Pagès es presenta en una llista conjunta.


També, Hugo Alvira, que havia estat candidat a les llistes electorals de la CUP Olot i membre de l'assemblea local garrotxina, es presenta com a candidat individual de la CUP Nord-oriental, per bé que des del passat mes de desembre milita a l’assemblea local de Vilajuïga (Alt Empordà)
 

El secretariat nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l'organització, desenvolupa i executa la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i als Consells Polítics, i està integrat per 15 persones: 11 escollides a través de candidatures col·lectives i quatre a través de candidatures individuals.

El procés de votació ha començat avui, dimecres, i finalitzarà el proper divendres, 29 de novembre, a les 23.59h. Tota la militància de la CUP amb més de sis mesos d'antiguitat hi té dret a vot. La votació serà telemàtica i secreta i el recompte dels resultats serà el dissabte 30 de novembre. 


Entre els 15 candidats i els 4 suplents, hi ha dues persones de la Territorial del Vallès Occidental, en Juan José Almansa (Santa Perpètua) i en Fabià Díaz (Barberà del Vallès).

Llista conjunta

1. Dayana Santiago i Callau (Terres de l'Ebre)
2. Anna Saliente i Andrés (Barcelona)
3. Maria Rovira i Torrens (Barcelona)
4. Laia Santís i Martí (Penedès)
5. Sílvia Pagès i Serarols (Nord Oriental)
6. Jose Juan Almansa i Bonneville (Vallès Occidental)
7. Edgar Fernández i Blázquezdgar (El Camp)
8. Joan López i Fernàndez (Penedès)
9. Pau Juvillà i Ballester (Ponent)
10. Ivà Gallego i Santacana (Penedès)
11. Francesc Gabarrell i Guiu (Ponent)
1r Suplent. Joan Marc Ardit i Soler (Barcelona)
2a Suplent. Susanna Trapé i Borràs (Catalunya Central)
3a Suplent. Laure Fernandez i Vega (Baix Llobregat)
4t Suplent. Jordi Magrinyà i Cabayol (Barcelona)

Candidatures individuals

Hugo Alvira i Esteban (Nord Oriental)
Sylvia Barragán i Sacco (Nord Oriental)
Aitor Blanc i Aranjuelo (Maresme - Barcelonès Nord)
Fabià Díaz-Cortés (Vallès Occidental)

 

Participació