Escola Municipal d'Expressió

Nous tallers intensius de teatre i expressió en públic a Olot

Formen part de l'oferta que programa l'Escola Municipal d'Expressió i seran impartits per l'actriu garrotxina Anna Aumatell

per Redacció , Olot, 26 de novembre de 2019 a les 09:39 |
Els participants podran fer un tast del món de la improvisació i de l’humor a través del teatre. | @annaumatell.
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El teatre ajuda a desenvolupar l'expressió corporal i verbal, estimula la capacitat de memòria, l’agilitat mental, fomenta la creativitat i la seguretat en un mateix. Aquests són alguns dels avantatges i beneficis que es poden descobrir als tallers intensius que l’Escola Municipal d'Expressió (EME) programa durant el mes de desembre, a càrrec de l’actriu Anna Aumatell.

Els cursos, adreçats a adults, són de tres hores de durada en un entorn totalment participatiu i integrador. Els tallers es realitzaran a la sala d'assaig del Teatre Principal d'Olot de les 11 del matí a les 2 del migdia.


El primer serà el de Teatre i Improvisació que tindrà lloc el dissabte 14 de desembre, una sessió per a tots els qui estiguin interessats a fer un tast del món de la improvisació i l’humor a través del teatre, tot aprenent a expressar-se i a desvetllar llur creativitat. No cal tenir experiència en arts escèniques per a participar al taller. 

El segon curs estarà enfocat a millorar l'expressió oral a través d’un intensiu sobre Aprendre a parlar bé en públic, que es realitzarà el diumenge 22 de desembre. Saber parlar davant d'un públic, bé sigui davant d'una persona o davant de mil, és una competència molt valorada actualment en l'àmbit laboral i social. Tothom pot aprendre a expressar-se bé i sense por en públic. Durant el taller s'ensenyaran trucs per a millorar l’oratòria a través de tècniques escèniques bàsiques i jocs enfocats a l'art de parlar en públic, tot desenvolupant la comunicació i l'expressió en general. 


El preu dels tallers és de 16 euros i les inscripcions ja estan obertes al web d'Anna Aumatell.
Per a potenciar al màxim la participació, els grups tindran un nombre màxim de participants, i per tant l'aforament serà limitat. Per a més informació contacteu al 680 717 901.

 

El cartell amb la informació dels tallers. Foto: @annaumatell.


 

 

Participació