ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA XAVIER MONTSALVATGE

Cent anys de l'Escola de Música d'Olot, recollits en un llibre

"Solfes, pianos i cornamuses. Un segle d'Escola Municipal de Música d'Olot (1918-2018)", fruit d'una beca Ernest Lluch, es presenta aquest divendres

per Redacció , 20 de novembre de 2019 a les 10:02 |
Imatge retrospectiva d'una classe a l'Escola Municipal de Música d'Olot. | @emmoxm.
Al llarg d’un segle, l’Escola Municipal de Música d’Olot ha canviat tant com ho ha fet la mateixa pedagogia musical. Des de 1918 l’Escola ha travessat vicissituds polítiques, canvis metodològics i reformulacions administratives, però ha estat art i part indefugible en la vida musical i en el patrimoni cultural de la ciutat.

El llibre Solfes, pianos i cornamuses. Un segle d'Escola Municipal de Música d'Olot (1918-2018), editat per l’Institut de Cultura d’Olot, recull la història d’aquesta institució i de les seves persones, sempre al servei d’uns ciutadans més educats, més creatius i més músics.


Els seus autors –Josep Pujol, Laura Pallàs, Joan Gay i Anna Costal– han pogut tirar endavant el volum gràcies a la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials i Humanes, 2018.

La presentació es farà aquest divendres, 22 de novembre, a les 19:00 h, a l'Auditori Pare Antoni Soler l'Escola Municipal de Música, al número 7 de l'avinguda Anselm Clavé d'Olot.

 

 

Participació