S’obre el termini per a inscriure’s als Premis 100% Emprenedors

Els guardons els lliuraran el mes de març del 2020 com a cloenda de la 6a edició del Garrotxa Emprèn

Foto de família dels guardonats en la sisena edició dels Premis 100% Emprenedors.
Foto de família dels guardonats en la sisena edició dels Premis 100% Emprenedors. | @olotuit.
NacióGarrotxa
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:46h
L’Ajuntament d’Olot convoca per setena vegada dels Premis 100% Emprenedors de la Garrotxa, amb l’objectiu de dinamitzar, promoure i fomentar l'esperit emprenedor i reconèixer les noves iniciatives empresarials com a eines de dinamització de l’activitat socioeconòmica i la contribució que aporten a la creació de llocs de treball. L’Ajuntament i el Consell Comarcal de la Garrotxa, a través de DinàmiG, els Joves Empresaris de la Garrotxa i el Cercle Euram són els organitzadors dels premis, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona.
 
El lliurament dels Premis 100% Emprenedors en la seva 7a edició, serà l’acte principal de cloenda del Garrotxa Emprèn que es celebrarà del 23 al 28 de març del 2020, i reunirà dues categories:
 
— El Premi 100% Emprenedor amb un primer guardó atorgat per l’Ajuntament d’Olot, dotat amb 3.000 euros.
— Un segon guardó concedit pel Consell Comarcal de la Garrotxa, de 1.500 euros, al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement.
 

Estanis Vayreda, acompanyat de la regidora Gemma Pujolar i de la tècnica de DinàmiG, Pili Riol, ha presentat els pemis. Foto: @olotuit.


Els premis inclouen també publicitat subvencionada per part dels mitjans de comunicació que donen suport als premis, assessorament i acompanyament en el seu  projecte empresarial i opció de comptar amb el mentoria per part d'una empresa de la comarca.
 
En aquesta modalitat  poden presentar-se totes aquelles persones que hagin iniciat una activitat empresarial a la Garrotxa entre l’1 de gener de 2017 fins a 31 de desembre de 2019, bé sigui com a persona física o com a persona jurídica, que compleixin els requisits marcats a les bases que es poden consultar al web dels premis.
 
Hi haurà tambéels reconeixements: Jove Empresari/Empresària per a l’empresari/ària garrotxí/na de menys de 45 anys amb una trajectòria empresarial destacada, candidats/es  proposats per l’associació Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG),  Col·laboració Empresarial que reconeixerà aquelles iniciatives empresarials sorgides de la col·laboració de dues o més empreses que tenen com a resultat un producte o servei conjunt. I la nova categoria Empresa Impuls  per empreses que durant l’any han dut a terme alguna acció o projecte de millora substancial que contribueixin a la identificació de la comarca com una comarca empresarialment activa. Els candidats/es a aquestes dues categories són proposats pel Cercle Euram de La Garrotxa.
 
Fragments.cat, Bas Alimentaria, Rock&Roll, Reset CU, C-Actiu, Vintage, Innova Didàctic, Knobloch Strings, Esfèric, Civiva Estudis Urbans, Exo Surf i Òria Cosmètica són els projectes premiats en les anteriors edicions dels Premis 100% Emprenedors, Wattia Innova, B-Creck, Jordi Vilarrasa, Jordi Ginabreda, Ingening Creacions Tecnològiques i Òscar Cabana (Bassegoda Grup) han estat els Joves Empresaris Reconeguts de les anteriors edicions i Gin Volcànic i Webatt els mereixedors dels reconeixement Col·laboració Empresarial.

En el transcurs de les sis edicions anteriors  els Premis 100% Emprenedors han rebut 84 projectes. El termini de presentació de candidatures per l’edició 2020  finalitzarà el dilluns 10 de febrer moment a partir del qual es valoraran i seleccionaran els millors projectes. El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 27 de març a les 19h. a la Sala Torín.
 
Els Premis 100% Emprenedors pretenen encoratjar a les persones emprenedores que decideixen crear el seu propi negoci, donant-los suport, reconeixement i visibilitat.
 
Arxivat a