Molta participació a la caminada organitzada per Creu Roja a les Preses

Aquest dissabte Constan Fernàndez i l’actriu Montserrat Mundet oferiran el recital "En ruta per la vida"

La  VII Marxa solidària va aplegar dues-centes persones enguany.
La VII Marxa solidària va aplegar dues-centes persones enguany. | @lespreses_cat.
Redacció
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 9:08h
A les 8 del matí d’aquesta passat diumenge es començava a concentrar molta gent davant del local social de Bosc de Tosca per a participar a la VII Marxa solidària que organitzava la Creu Roja d'Olot. Enguany, la caminada arribava fins a les ermites de Sant Martí i Sant Miquel del Corb i ha aplegat 200 persones.

El recorregut va ser molt atractiu per als participants perquè era senzill de fer i el paisatge i l'entorn s'ho valien. Es va passar pel volcà Racó, l’ermita de Sant Miquel del Corb, l'antiga, l'ermita de Sant Martí del Corb, el Camps, la Casanova, can Bora i can Central.

Alguns caminants la van voler fer corrent i el primer a arribar va ser Xevi Guix, el segon Jordi Martí i el tercer Eloi Castro. Una vegada tots els participants anaven arribant al local social de Bosc de Tosca, se'ls oferia un bon esmorzar amb pa de pagès, patates d'Olot a la brasa, iogurt la Fageda i peces de fruita. Aquesta és la 7 edició que Creu Roja Olot organitza la VII Marxa Solidària i aquest any va voler passar per les Preses.

Concert recital al Centre Cultural

Aquest dissabte, 23 de novembre l’entitat del centre cultural de les Preses ha programat un concert- recital En ruta per la vida, que anirà a càrrec del cantautor olotí Constan Fernàndez i l’actriu Montserrat Mundet.

L’espectacle començarà a les 7 de la tarda i funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. Per a col·laborar amb la campanya del Gran Recapte d’Aliments, hi haurà un punt de recollida de productes.

 
Arxivat a