Violències masclistes

L’Escola Efa ofereix formació a Olot per a prevenir les violències masclistes en en el lleure educatiu

S'adreça gratuïtament als professionals que treballen en aquests àmbit i tindrà lloc els dies 25 i 27 de novembre a la capital de la Garrotxa

per Redacció , Olot, 14 de novembre de 2019 a les 09:07 |
Una sessió de formació de l'Escola Efa. | @EscolaEFA.
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Direcció General de Joventut, a través de l’Escola Efa, ofereix formació gratuïta a Olot per prevenir situacions de violències masclistes en l’àmbit del lleure educatiu. Adreçada als professionals del territori que treballen a les cases de colònies, albergs, granges escola, escoles de natura i altres equipaments juvenils per a oferir-los recursos per a la prevenció i eines per a actuar en situacions de violències masclistes en l’àmbit del sector del lleure educatiu. L’Escola Efa està vinculada a l’Acelec (Associació catalana d’empreses del lleure, l’educació i la cultura).
 

Objectius

A través del curs, l’Escola Efa sensibilitzarà els professionals del sector del lleure en matèria de gènere i violències masclistes, es pretén garantir que les instal·lacions juvenils siguin un espai d’abordatge en el moment en què es donin situacions d’aquest tipus i es potenciarà el paper educatiu del conjunt dels treballadors i treballadores en l’àmbit del gènere i en totes les fases per tractar les violències masclistes (prevenció, detecció, atenció i derivació).

 
Arreu del territori


La Direcció General de Joventut impulsa les sessions Formació de gènere i abordatge de les violències masclistes en el marc del Pacte d’Estat conra la Violència de Gènere. Les formacions tindran lloc en diferents punts del país durant les properes setmanes amb una durada de 8 hores. A Olot es programarà els dies 25 i 27 de novembre en horari de tarda a la Sala DinamiG. Les inscripcions són de franc, però cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.  L’assistència dona dret a l’obtenció d’un certificat expedit per la Direcció General de Joventut.
 
Inscripcions

Les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web de l’Escola Efa i per a més informació es pot contactar amb el centre (934 180 257 – info@escolaefa.cat).
 

 

Participació