Torna la campanya Acolor per a fer conèixer el comerç d'Olot

Promoguda per l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO), compta amb la participació de 72 comerços i arriba amb novetats respecte a l’anterior edició

El carrer Major d'Olot, un dels eixos comercials que participa en la campanya.
El carrer Major d'Olot, un dels eixos comercials que participa en la campanya. | Xavier Borràs.
Redacció
12 de novembre del 2019
Actualitzat a les 9:16h
Acolor és la campanya que aquest mes de novembre organitza l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO). S’ha iniciat aquest dilluns 11 de novembre i s’adreça als ciutadans d’Olot i també a les persones que al llarg de l’any visiten la ciutat. Té l'objectiu de fer conèixer l’àmplia oferta comercial de la ciutat per a fer-la més coneguda i atractiva a tothom.
 
L’ACO ha dividit els comerços associats en 8 categories, cadascuna amb color diferent. Les persones que vagin a comprar a un dels  establiments associats rebran una butlleta de color aleatori (cada color corresponent a una categoria de comerç) que els permetrà obtenir descomptes i regals. D’aquesta manera s’evita que es lliurin butlletes d’un mateix sector. Per exemple: si les joieries tenen el color vermell, podran lliurar els set colors restants, excepte el vermell.
 
Enguany la campanya ha començat aquest dilluns 11 de novembre i acabarà el dissabte 23 de novembre. L’últim dia de la campanya serà l’únic dia en què es podran bescanviaran els vals.

Novetats de la 3a edició

Coincidint amb la finalització d’aquesta iniciativa s’han programat diferents activitats d’animació per tal d’involucrar encara més els clients. Hi haurà pinta-cares pels més petits i música d’ambient mentre es podran veure els premis exposats. A part dels descomptes o regals directes que oferirà cada comerç aquest any hi ha la possibilitat de guanyar 8 paneres valorades amb 100 euros cadascuna. Per a participar en el sorteig que es realitzarà a 2/4 de 9 del vespre i que serà presencial, només s’haurà d’omplir una butlleta amb les dades personals quan es vingui a fer el canvi dels vals.
 
Per a recollir els premis, caldrà dirigir-se amb la butlleta al punt informatiu que s’instal·larà en un dels laterals de l’església de Sant Esteve amb el carrer Major. En aquest espai es podrà fer el canvi de la butlleta amb el val corresponent al color que tingueu. Els vals seran bescanviables al comerç corresponent des del moment que s'obtingui fins el 15 de desembre.
 

El cartell de l'Acolor 2019. Foto: ACO.

Arxivat a