Montse Bassa (ERC) a la Vall d'en Bas: «Tornarem a Madrid. I tornarem més fortes»

L'inici de la campanya electoral del 10-N dels republicans a la Garrotxa es va fer a l'auditori de Can Trona aquest diumenge

Montse Bassa al míting d'ERC pel al 10-N a Can Trona, a la Vall d'en Bas.
Montse Bassa al míting d'ERC pel al 10-N a Can Trona, a la Vall d'en Bas. | @ERCOlot.
Redacció
04 de novembre del 2019
Actualitzat el 05 de novembre a les 9:06h
La candidata d’Esquerra al Congrés espanyol a les comarques gironines, Montse Bassa, ha destacat aquest diumenge des de l'auditori de Can Trona (Joanetes, Vall d'en Bas) que l’objectiu d’aquesta campanya és denunciar “la brutal repressió que estem vivint per part de l’estat espanyol”. “La repressió espanyola ens ho ha tret tot –ha dit la germana de la consellera de Treball, Dolors Bassa, actualment empresonada–, fins i tot la por. Ja no tenim por de res i hem vingut per dir prou a la injustícia, a la violència policial, a la repressió i la intransigència. Davant d’això ens trobaran sempre fermes, tossudes i alçades", ha afegit

Bassa ha manifestat també que l’actual PSOE ja ha triat quin és el seu full de ruta un cop passat el 10N: “Els socialistes han escollit el pacte de la repressió i la seva la gran coalició amb les dretes contra Catalunya. El PSOE no vol una solució per Catalunya, Catalunya és la seva excusa per aplicar les polítiques de la dreta. Els hem desemmascarat amb la nostra aposta pel diàleg i la mà estesa.”
 
“Hem d’aconseguir derrotar a les urnes al règim del 78 que representen els socialistes i les dretes espanyoles. Només així serem capaços de seguir avançant a una sortida democràtica que passa necessàriament per l’amnistia i l’exercici del dret a l’autodeterminació”, ha dit.
 
“I tinguem-ho clar. La solució no vindrà de l’estat, vindrà de Catalunya que amb la força dels nostres vots i la mobilització permanent als carrers obligarà l’estat a seure a una taula de diàleg on no vol seure. N’estic convençuda!”, ha conclòs.