Entra en funcionament una nova parada de bus a Sant Feliu de Pallerols

El Bus Transversal i les línies que comuniquen el municipi amb Barcelona, Lloret de Mar, Amer, i Girona s’aturaran en una nova ubicació de la travessera de la C-63

Redacció
01 de novembre del 2019
A partir d'avui, 1r de novembre, diada de Tots Sants, entrarà en funcionament una nova parada d’autobús a la travessera de la C-63 de Sant Feliu de Pallerols. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat els treballs per habilitar els dos nous punts de parada, un per a cada sentit de la circulació.

Els autobusos que s’hi aturaran pertanyen a les línies Olot-Barcelona, Olot-Lloret, Olot-Amer-Girona i el Bus Transversal de la Garrotxa. Així mateix, aquesta nova parada també funcionarà per a les rutes de transport escolar, a partir de dilluns vinent, 4 de novembre.

Les obres que s’han dut a terme han consistit en l’adaptació de la urbanització per a millorar l’accessibilitat dels usuaris als autobusos amb un pressupost de 190.000 euros. La nova parada permet millorar les maniobres dels autobusos i, d’aquesta manera, la mobilitat i la seguretat viària en aquest entorn.