La llevantada passa per la Garrotxa sense generar incidents importants

Els Bombers només han realitzat quatre sortides

Pere Pratdesaba / Sergi Ambudio
23 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:18h
El temporal que ha afectat durant les últimes hores el conjunt del país ha fet créixer el cabal dels rius a les comarques de Girona segueixen sent alts per sobre de Sau i Susqueda, i a la desembocadura del Ter, Fluvià, Muga i Daró. Aquests cabals es mantindran en nivells alts d’alerta al llarg del dia, i amb tendència a disminuir a partir del migdia. Des dels serveis d'emergència s'ha instat a no acostar-se a les lleres.

Els rius Fluvià i Llierca, al seu pas per la Garrotxa, baixen molt plens, però no es tem per cap desbordament important. Al conjunt de la comarca s'han registrat prop de 100 litres de pluja a molts municipis. A Olot s'ha arribat als 104 litres. 

De fet, a diferència d'altres comarques gironines, la llevantada no ha provocat massa incidents a la Garrotxa. Els Bombers només han fet quatre sortides, el servei de transport escolar s'ha fet amb normalitat i no hi ha hagut incidències importants a la xarxa viària. Podeu consultar totes les incidències en directe, en aquest enllaç.