La tercera Cursa solidària de la dona a les Preses reuneix 2.002 participants

Els beneficis de la prova aniran destinats a Oncolliga Girona

Sortida de la cursa
Sortida de la cursa | Ajuntament de les Preses
Redacció
21 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:26h
Les Preses va celebrar aquest diumenge, 20 d'octubre, la tercera Cursa de la dona. El temps amenaçava pluja i semblava que potser s'hauria d'anul·lar. Finalment, la pluja va aguantar i es va poder desenvolupar sense problemes. 
 
Les organitzadores estan molt contentes de la participació d’aquesta tercera edició: finalment s’hi van inscriure 2.002 dones, una xifra molt considerable per ser una cursa que va néixer fa molt poc temps.

Aquesta prova està organitzada per un grup de dones amb la voluntat  que sigui una cursa benèfica i que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer a la comarca de la Garrotxa. Com ja es va fer a la primera i segona edició, respectivament, els beneficis obtinguts es destinaran a Oncolliga Girona, per a diferents programes adreçats amb dones amb càncer de la Garrotxa. 
 
Les participants podien escollir dos recorreguts: un de cinc quilòmetres, i un altre de deu quilòmetres. El primer estava adequat a tots els nivells de mobilitats, i en canvi, el segon s’endinsava més a camins i caminets passant per Bosc de Tosca i la Fageda. 
 
Abans de començar la cursa a la línia de sortida ja hi havia la gegantessa de les Preses que com cada any no es volia perdre aquesta cursa solidària. L’alcalde de les Preses va dirigir unes paraules a les organitzadores i participants de benvinguda i agraïment per participar en la cursa i la presidenta d’Oncolliga Girona Lluïsa Ferrer es va mostrar molt contenta i va felicitar les organitzadores pel treball i feina ben feta.
 
Una vegada finalitzada la cursa es va poder ballar al ritme de zumba amb l’equip d’Anni Tot fitness que va posar el punt i final a la vetllada.
Arxivat a