Xarxes socials

​La Vall d'en Bas estrena un canal d'informació a la ciutadania

"El Pregoner 2.0." es comunicarà amb els veïns a través de Telegram

per Redacció , 2 d'octubre de 2019 a les 14:12 |
El logo del canal de Telegram | Ajuntament de la Vall d'en Bas
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta tardor, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas estrena un nou canal de comunicació amb la ciutadania. Es tracta d’un canal de Telegram, que serà "El Pregoner 2.0.". Aprofitant el record d’aquesta antiga figura coneguda dels pobles d’arreu, el canal neix amb el mateix esperit però adaptat a les noves realitats.

El canal municipal tindrà dues funcions. D’una banda, oferirà un cop o dos cops per setmana informació d’interès municipal. La segona funció, i més representativa, és ser la via a través de la qual s’informi a la ciutadania en cas d’emergències o temes de mobilitat com el tall de carreteres, problemes de subministrament, incidències meteorològiques com nevades o d’altres d’informació que puguin ser rellevant.


Aquesta tardor el canal estarà en fase de proves per anar-se adaptant a les demandes que es vagin recollint de la gent.

Tot plegat es farà a través d’aquest canal de Telegram, una aplicació gratuïta semblant al WhatsApp. N’hi ha prou de baixar-se l’App i buscar el pregoner o bé fer-ho directament clicant aquí.

 

 

Participació