El nou aparcament de l'estació de Torelló facilitarà l'ús del tren des de la Garrotxa

A la inauguració hi assisteixen els alcaldes d'Olot, la Vall d'en Bas i les Preses

Alcaldes d'Osona i la Garrotxa
Alcaldes d'Osona i la Garrotxa | Aj. de Torelló
Osona.com
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:54h
Torelló ha inaugurat aquest dimarts el nou aparcament de darrere l'estació de tren, a l'Avinguda Pirineus. L'espai disposa de 71 places de cotxe, dues de les quals estan reservades a persones amb mobilitat reduïda, i sis places de moto.

El nou espai està situat a un solar que Adif va cedir a l'Ajuntament durant l'anterior mandat. La seva situació permet als usuaris accedir a l'estació amb rapidesa, mitjançant el pas soterrat que hi ha a tocar.

Un punt de referència per Osona i la Garrotxa

A la tallada de cinta, hi van assistir l'actual alcalde, Marçal Ortuño i el seu antecessor, Santi Vivet, juntament amb els alcaldes d'Olot, Josep Berga; les Preses, Pere Vila; i la Vall d'en Bas, Lluís Amat. Tal com explica l'Ajuntament de Torelló, els alcaldes van mostrar unitat d'acció a l'hora de reivindicar millores en la línia i les infraestructures "maltractades en inversions", a més de serveis que facilitin el transport en tren.

En aquest sentit, l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, apuntava que l'aparcament inaugurat és "beneficiós per a Torelló però també per a tots els habitants de la Vall del Ges i de la Garrotxa i per l'impuls del transport combinat privat-públic, que cada vegada ha de ser menys privat i més públic".

La inauguració també va comptar amb la presència del regidor de Serveis Territorials i Medi Ambient Adrià Jaumira i de representants de la plataforma Perquè no ens fotin el tren. 
 

Durant la inauguració del nou aparcament de l'estació de tren de Torelló. Foto: Aj. de Torelló

Arxivat a