Creu Roja

​Els joves de la Creu Roja potencien la consciència social

La iniciativa ha culminat amb tres passos de vianants pintats

El grup de joves | Creu Roja la Garrotxa
per Redacció, 2 de setembre de 2019 a les 14:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El projecte Zebra ha estat el fil conductor de l’estiu del Grup de Joves de Creu Roja la Garrotxa. Al mes d’abril l’assemblea del grup va decidir que aquest estiu volia treballar la consciència social i treballar globalment els valors i conceptes que desenvolupàvem durant l’estiu. Per aquest motiu van posar en marxa la iniciativa, que ha culminat amb la pintada d’una frase en tres passos de vianants del carrer Mulleras d'Olot. 

La selecció de les frases es va iniciar amb l’obertura d’un procés de participació ciutadana. Es demanava que els vianants poguessin enviar frases reflexives al grup de joves a través de les xarxes socials. 


En total es van recollir una cinquantena de frases. D’aquestes se’n van seleccionar les tres que per temàtica o impacte els hi havien agradat més: “Vivim en aquest món com si n’hi hagués un altre per anar”, “I si avui regales somriures?”, “L’enemic no ve en patera...”

Amb aquesta selecció va començar un treball de debat, impressions, emocions i reflexió de cada frase. Aquest mes d’agost ja es poden veure les frases pintades i es pot consultar el manifest d’intencions amb què els joves han recollit el treball fet amb cada frase.

 

Un dels passos de vianants pintats. Foto: Creu Roja la Garrotxa

 

Participació