Arriba el FESSrural, el primer Festival de l'Economia Social i Solidària de la Garrotxa i el Ripollès

El certamen neix per ser un espai de divulgació dels valors a través de debats, xerrades formatives o exposicions i se celebrarà aquest dissabte a Vallfogona

Redacció
29 d'agost del 2019
Actualitzat a les 12:47h
Aquest dissabte 31 d'agost arriba a Vallfogona de Ripollès la primera edició del Festival de l'Economia Social i Solidària Rural (FESSrural). Aquest esdeveniment neix per ser punt de trobada de totes les iniciatives de la Garrotxa i del Ripollès que representen una alternativa viable i sostenible. A més, el festival vol ser un espai per a la divulgació dels valors de l'economia social i solidària a través de debats, xerrades formatives o exposicions.

Els impulsors del FESSrural formen part de la XES Garrotxa i la XES Ripollès i defensen un sistema econòmic respectuós amb les persones i l'entorn que funciona sota criteris democràtics, d'horitzontalitat, transparència, equitat i participació.

El Festival compta amb el suport de l'Ajuntament de Vallfogona de Ripollès, la Comissió de Festes de Vallfogona, el Cercle Garrotxa Ripollès (CercleGR) i la XES Catalunya.

Consulta tota la programació del Festival de l'Economia Social i Solidària Rural.

Programació del festival Foto: FESSrural